TSKs sommarsprintserie del 4 - Reimersholme (14-08-2013)
Categoria: Tävling
Mapa/Área: Reimersholme & Bergsund
Organisação: Tullinge SK
Disciplina: 2,5 km (Herrar)
Distância: 3.88 km
Tempo: 23:36
En liten förkoll vid start är aldrig fel. Där kunde jag se startriktning och de tre sista kontrollerna. Den dagen allt annat funkar kan dessa detaljer vara viktiga.

Tog ändå inte det snabbaste vägvalet till 1an men det var ok. Spåret ser här och var lite konstigt ut. Tyvärr verkar det vara så att klockan inte riktigt hinner med vid sprint. Hursomhelst fick jag problem redan med 2an. Jag förstår inte riktigt om och hur jag ska ta mig ner mot vattnet. Ser inte serpentinvägen, det är inte förrän jag kommit lite väl långt bort som jag tar mig ner och igenom och tar kontrollen från "fel" håll. Här tror jag att det hade varit bra med en viss SCC etapp i bakfickan.

Lyckas stressa iväg för långt i jakt på 4an, stressad, arg och besviken. Här dök Gro upp, hon startade 2m30s efter mig. Försökte direkt öka trycket i löpningen för att dra ifrån. Runtvägval kändes som rätt melodi. Det funkade fint även om jag hade tur i kontrolltagningen. Hade av någon anledning fått för mig att kontrollen skulle sitta på höger sida men helt plötsligt har jag en på vänster.

Fortsätter att ladda på, 6 och 7 går bra. På väg upp mot 8an ser jag Gro på väg ner mot 6an. Bra..har alltså lyckats dra ifrån lite. Antagligen fel fokus för jag kollar inte deffen ordentligt springer runt staketet på utsidan i tron att det är nedsidan av en brant jag ska ha..det var staketet jag skulle ha. Min lilla rundtur var helt onödig.

9 och 10 flöt fint, 11 funkade men var tveksamt. Blev här omsprungen av Järla. Tänkte att det kunde vara en bra rygg på slutet. Torsk direkt, mellan husen vid 12an fanns flera vilsna själar, de letade lite för tidigt vilket jag då också kände mig tvungen att göra. Slutet gick ok men var lite väl tveksamt på väg till 14.
Mostrar comentários (0)
 
TSKs sommarsprintserie del 4 - Reimersholme (14-08-2013)