Järla långdistans Ö8 omlöpning (2014-08-12)
Kategori: Träning
Karta/område: Erstavik
Arrangör: Järla IF OK
Sträcka: 6.35 km
Tid: 53:20
Hilarisk träning. Tänkte springa om min Järla långdistans Ö8 bana, för att kolla om min orientering hade blivit bättre. Det hade den inte. Tiden då: 47 min, tiden nu: 51 min (stannade 2 min efter en vurpa som gav mig en blå tå, jättekul), dessutom ej godkänd. Kompasskursen var allmänt usel, vad håller jag på mig?Började nära start med att dricka ur Sandakällan, som måste ha innehållit någon slags extrakt av svampar som växer lite för nära. Ettan bommade jag då som nu. Jag passerade sista höjden och gick runt på fel sida, konkluderade att jag var för tidig, sprang lite till och hittade en stor sten. Dock inte rätt, enl. GPS. K2 var bättre, gick dock upp i fel sänka och trodde jag var närmare sträcket. Fel, men korrigerade. K3 var diffus och jag var aldrig säker att jag var där, men det verkar så.

Sedan bra till K4, men wtf K5? K6 ok, K7 inte bra, siktade på att ta stigen som ledde till kontrollen, men hittade den aldrig och det syns här varför.

Däremot mycket nöjd med K8, K9. Sedan vurpa och lite dålig tagning med tanke på brantarna. K11 var nästan rätt, sedan träffade jag fel stig. K14 var roligast, hittade en liten stig som gick lodrätt fel, måste nog åberopa mig tillfällig sinnesförvirring. Som sagt, jag drack från brunnen.
Visa kommentarer (0)
 
Järla långdistans Ö8 omlöpning (2014-08-12) Järla långdistans Ö8 omlöpning (2014-08-12)