Rånässtafetten H35-3 (2016-04-10)
Kategori: Tävling
Arrangör: Rånäs OK
Land: Sweden
Distans: Stafett
Sträcka: 3
Sträcka: 7.67 km
Tid: 64:02
Rånäs i H35 lag 2. Ove och Linus hade skaffat mig 4 minuter före Kristoffer i lag 1, fast jag gick förstås ut ovetande om hur mycket tid jag hade. Fokuserade på säkerheten och det gick rätt bra K1-3, trots lite konstigt vägval K2, men beståndsgränsen var tydlig iaf. Kristoffer måste ha haft bättre fart där, kanske tog det för lugnt för han hade tagit 3 minuter till K3, och hade sett mig korsa ängen. Tur jag inte såg bakom mig.

Sen kom det en bit macheteorientering, jäklar vad långsamt det gick, och onödig krok (riktning) upp till berget vid K5. Häng med Enskede till K6-8, sen bom på K9, jäkla osynliga dikar. Jag ser Kristoffer stämpla precis efter mig. Fan.

Tar runtvägvalet och spikar K10, ser Kristoffer leta efter en annan gaffel alternativt bomma, medans jag springer ut med lite fel riktning rakt i nåt grönområde. Blir arg. Ändå bra på kontrollen och även K12 som var en riktigt välgömd sten i något ogenomtränglig grönt helvete, som föregicks av mer grönt. (Fått tugga mycket grönt i helgen, Grymnatta i fredags och nu detta.) Ingen aning nu om min Centrumkonkurrent, men jag fuckar ändå up K13 genom att tro jag är vid stigkröken norr om korsningen. Stress för jag har inte järnkoll här. Stämplar ihop med Kristoffer och vinner sen spurten, fast hade det inte varit snabbare med stigen till K14? Skulle iaf inte ha haft ett helt nedfallet klätterträd i vägen.

Bra jobbat, koncentrationen höll nästan överallt. Lite mindre stress, bättre vägval, mer riktning.
Visa kommentarer (0)
 
Rånässtafetten H35-3 (2016-04-10) Rånässtafetten H35-3 (2016-04-10)