SOW etapp 2 (2014-07-21)
Kategori: Tävling
Karta/område: Stafelalp
Arrangör: SOW
Land: Schweiz
Distans: 4 km (HB)
Sträcka: 5.7 km
Tid: 56:29
Äntligen ute på alpsluttningen igen!

Öppnar försiktigt och säkert, 1-2-3, kommer lite långt ner till K4 men styr upp. Passerar både vätska och K11 på väg till K5. Kollade in ett träd extra på väg till K6. Tyckte det ljusbruna området, med K5,6 och 11, var jobbigt och klurigt.

Gör mycket rätt till K7 men är osäker på om "min" sten med träd är rätt. Borde kanske hållt höjd och tagit den via dubbelstenarna ovanifrån? Fick lite rastipanik till K11, hade sett kontrollen länge på väg upp men det var inte den rätta. Ser Anders på väg från K11 när jag är i sluttningen på väg upp. Det borde gett mig energi då han startat före mig men jag blir bara ännu tröttare.

Till K13 spricker det. Går några meter i rätt riktning mot stig men driver sedan snett, tyckte det tog lite väl lång tid till stigen, jag skulle ju dessutom passera 2 st. Tror således att jag är ovanför kontrollen och ser en populär skärm längre ner och springer dit. Läser in mig och inser att jag är katastrofalt långt ner. Tappade 23 sköna placeringar på denna till synes enkla kontroll.

Kämpar, går, igenom resten av banan men med ett besviket sinne.
Visa kommentarer (0)
 
SOW etapp 2 (2014-07-21)