Tränings-OL Stadsskogen (2023-08-29)
Kategori: Träning
Karta/område: Stadsskogen, Lindesberg väst
Arrangör: Lindebygdens OK
Distans: 3,9 km (Bana 2)
Sträcka: 5.54 km
Tid: 53:36
Träning i Lindesberg. Sådär sugen, förkyld förra veckan. Valde att ta en kortare bana än vanligt.

K1
En annan startande gick rätt på, då stigade jag runt. Själv höjden var tydlig och brötig. Bröt framgick inte på kartan, om jag haft facit i hand hade jag rundat mer.

K2-K3
Hade ryggar. Sträckan mellan två och tre var finast på hela banan.

K4
Sett till mina styrkor och svagheter gjorde jag ett idiotiskt vägval. Det var i och för sig inte i fokus den här kvällen. Parallellar med stigen, kändes som en evighet, inget löpflyt alls även om benen kändes pigga. Vill vika in där höjden börjar och lyckas med det. Jag ser dock inte min limpa eller skärm. Det var lite tätare barrväxter som skymde. O-förtroendet är lågt och då antar jag snabbt att jag är och har fel. Girar N och fångas upp av stigen. Studsar rätt.

K5-K6
Hade delvis sällskap. Därför attackerade jag inte femman förrän diket, vilket egentligen var ett bra val. Det var tätt runt sexan men ryggen hade koll.

K7
Ryggen gick ut rätt på, då valde jag löpbarhet om än ogent. Stigar och vill lämna i kurvan. Beståndsgränen var tydlig men jag tänkte inte på den utan trodde jag var längre S. Den missen och fel kurs gör att jag missar kontrollen och når diket för långt N. Antar drift SO och löper ut ända till rågången. Följer diket tillbaka och får den. Varför inte använt diket från början, som till K5?

K8
Återigen känns den här delen av skogen som en evighetssträcka. Lite less på mig själv nu, fick en rygg i kontrolltagningen.

K9
Med ganska god koll fast jag missat att det fanns en rejäl väg upp i sista skogspartiet.

K10-K11
Fick en rygg innan tian och hade hjälp av den även till elvan.

K12
Stigade förbi hästskobranten, kom upp nära skärmen.

M
Valde att stiga ner, hade inte kollat så noga på kartan men noterat vid ombytet att det satt en skärm vid sekretariatet. Tänkte att jag struntar i att gena på slutet, fann målstämplingen och blev paff. Kollar kartan, banne mig, det stämmer ju.

Typisk träningsrunda. Svagt fokus, trevligt sällskap, skönt väder.
Visa kommentarer (0)
 
Tränings-OL Stadsskogen (2023-08-29)