DM natt Stockholm (2019-09-06)
Kategori: Tävling
Karta/område: Ågesta
Arrangör: OK Södertörn
Distans: 6,3 km (H40)
Sträcka: 6.98 km
Tid: 60:24
Jag hade varit förkyld under veckan och var inte helt återställd. Förnuftet sa mig att jag inte borde springa hela banan.

K1-K2 vi började på golfbanan, vilken fantastisk grej. Det gäller att hålla koll på skogsöarna i mörkret. Det gjorde inte jag. Efter ett tag ser jag Joel Berring och hänger honom till K1-K2. Vi stämpling K1 bestämde jag mig definitivt för att korta av banan.

K3 stigade och lämnade så att jag kunde gå rakt O.

K4 läste fel på många sätt, flera gånger. Ger upp och siktar S, tanken var att nå större stig och därifrån sikta mot K9. Istället hittar jag en byggnad..det kan ju vara den vid K4, yeah!

K9 nytt försök, stig var vägvalet. Hittade stigkrök runt träsk, fortsatte en aning och lämnade O. Fick branthöjden i ringkant och kunde ta mig förbi och upp till min punkthöjd. En annan löpare var precis ifärd med att stämpla.

K10 gick av bara farten, lite N sedan ut på stig, upp på höjd och framåt. Annan löpare stämplar igen.

K11-K12 jag vill hitta den otydliga stigen NV om kontrollen. Den har jag hittat vid tidigare besök i området. Lyckas även denna gång, får branten på vägen upp men sedan blir det mest på känsla. Hittar syskonkontrollerna till K11 och K12, det tar udden ur försöket. Jag springer till sista istället, jag vill springa upploppet!

K13 jag visste uppenbarligen inte att jag var så nära V vägen ner, så jag sprang NO när jag kom ner.

Det var en riktigt skön kväll, det är fördelen med natt-O den här tiden på året. Nackdelen är att det blir väldigt sent.
Visa kommentarer (0)
 
DM natt Stockholm (2019-09-06)