Eskilstuna Weekend 2 (2019-07-06)
Kategori: Tävling
Karta/område: Sågarsvedet
Arrangör: Ärla IF
Distans: 7,51 km (H40)
Sträcka: 10.29 km
Tid: 109:03
Samma startplats som igår, det kändes ovanligt.

K1 drar iväg på en grov NV riktning och liksom känner mig fram till brantkanten. När jag väl hittar den är det bara att fortsätta tills den börjar ta slut och där sitter den. Så enkelt kan det gå ibland.

K2 försökte surfa vidare men lyckades anpassa mig efter hygget då jag var på väg att gå på fel sida.

K3 långsträcka! Runt om höger kändes för långt och dessutom brukar jag gilla att springa i träsk. Jag utför ganska bra, även kontrolltagningen men det var väldigt jobbigt i träsket.

K4-K5 här hade jag lite häng på de som kom ikapp vid K3

K6 långsträcka! Jag skrämdes av alla detaljer i V och gav träsk en ny chans. Nu skulle det ju vara ett öppet träsk och de brukar kunna vara lagom svampiga i konsistensen, en kan liksom studsa fram. Så var inte detta träsk. Det var riktigt tungt. Hyggeshöjden siktades tidigt och från den lilla "ön" tog jag riktningen. Jobbigt vägval men utförandet får godkänt.

K7-K8 lika slarvigt som K7 var K8 skön med enkel O riktning och fin framkomlighet.

K9 planen var att ta mig SO till det blöta mellan höjderna, rikta in mig med hjälp av högsta höjd. Jag lyckades komma dit men sedan drogs jag med i fel riktning. Jag försökte läsa in mig här och var. Tillslut valde jag att gå V mot släpstigen. På vägen dit röjdes kontrollen av andra löpare. Alldeles för många minuter försvann här.

K10-M sköter mig bra resten av vägen och det är mycket folk omkring vid alla kontroller.

Återigen fantastisk terräng. Bommen på K9 blev för stor annars hade jag varit riktigt nöjd med loppet.
Visa kommentarer (0)
 
Eskilstuna Weekend 2 (2019-07-06)