Swedish League med Värmlandsdubbeln medel (2019-04-13)
Kategori: Tävling
Karta/område: Daltjärn
Arrangör: OK Tyr/OK Älgen/Skattkärrs SOK/Säffle OK
Distans: 4,36 km (H40)
Sträcka: 5.5 km
Tid: 62:35
Winsplits var snåla med bomtid idag. Endast två minuter fick jag men med med hjälp av QR ska jag försöka närma mig sanningen.

K1-K5 bra inledning, har koll på grejerna och är metodisk. Farten är inte hög men känslan är fin. Jag är mest nöjd med hur vaken jag är mot K2. Jag har koll på att jag kommit upp på höjdens västra del och korrigerar tidigt över till den östra.

K6 jag såg inte stigmöjligheten, södersvängen runt. Min plan ut var att nå vägen så snabbt som möjligt, längre än så tänkte jag inte. Väl ute hängde jag en snubbe som var mer planerad. Väl nere på stigen vid min höjd var jag med på läget men kanske inte exakt på var jag lämnade den. Med QR uppskattar jag att 2-3 minuter förlorades.

K7-K8 tillbaka i rätt spår, bra riktning och bra koll. Plockade en placering!

K9 jag försöker vara noggrann och passera T men slarvar ändå genom att gå för mycket på riktning istället för att hålla mig O men ovanför brantkanten. Tappar 1.30 s på denna korta sträcka.

K10-K12 tillbaka i lite bättre flyt igen men K11 och K12 var luriga. Väl upp mot brantkanten och K11 hittar jag inte stenen, shit..då upptäcker jag att det fanns en lägre brantkant i ringkanten, det är ju där jag är. Får ta mig upp en kant till. K12 ligger också en hylla upp men det hade jag svårt att läsa mig till. Tappade en minut till.

K13 här fanns det återigen en södersväng runt men den såg jag inte. Planen var inte finare än att försöka forcera fram till andra vägen och försöka ta det därifrån. När jag lämnade sista vägen har jag inte koll på exakt var jag är. Jag läser in mig på ett träsk, tappar 3 minuter.

K14 tycker jag ser skitsvår ut. Jag går på N-pil och söker bra stråk. Till slut bryter jag igenom det gröna och kommer rätt på.

K15-M löpning.

Det blev 8 minuter bom enligt QR. Flera sträckor och delar av sträckor var bra. Tyvärr tyckte jag inte att farten fanns i terrängen.
Visa kommentarer (0)
 
Swedish League med Värmlandsdubbeln medel (2019-04-13)