OL-Rounden lång (2018-09-02)
Kategori: Tävling
Karta/område: Lien (Riddarhyttan)
Arrangör: OK Hedströmmen
Distans: 4,46 km (ÖM8)
Sträcka: 6.09 km
Tid: 57:10
Sensomrig utflykt till Riddarhyttan. Soft skogs-TC vid sjö, hopp om fin terräng.

K1 använder hygget med framgång, bra löpbarhet!
K2 skråar framgångsrikt

K3 långsträcka! Väljer att springa hela vägen runt, enkel kontrolltagning

K4 jag brukar gillar löpbarheten i träsk. På vägen till TC såg vi just dessa träsk på gårdagens karta och en liknande sträcka. Där skulle man ta träsket sa vi från baksätet. Det var bara att försöka backa upp idén. Det funkade mycket bra även om livelox avslöjar att även hyggesvägen var duglig. En bit in på sträckan blev jag varse ett vanligt fel jag gör. När jag kollar in sträckan ser jag en skogspassage mellan träsken ungefär halvvägs. Jag ser inte att det finns en liknande passage i miniformat efter en fjärdedel av sträckan. Sedan skulle jag kunna parallellfela mig upp i det gröna S om K6. Här blev jag misstänksam och kollade kartan, ja det finns en minipassage tidigare än den jag kollat in. Det finns naturligtvis många andra detaljer förutom avståndet som borde avslöjat detta. Den eftersökta passagen skulle vara betydligt längre, det skulle finnas en rejäl höjd på vänster hand m.m.

K5 följer stråk och fattar efter ett tag att det använder blötsänkan, jag kom rätt upp till..en radiokontroll som inte var min..men jag såg min en liten bit bort.

K6 vill skaka loss lite på stig, viker av i kröken och får storstenen på vägen.

K7 famlade mellan vägvalen, tänkte först gå direkt V till vägen men det såg granska löpbart ut N och någon annan tog den vägen. Ändrade mig vilket naturligtvis kostade tid.

K8 hanterade denna med största respekt, jag har flera gånger gått bort mig på hyggens form. Jag är noga med att få första hyggesbiten och sedan släppa den, rätt riktning gör att jag ser det när det liksom kommer tillbaka. Skärmen hängde snällt på hygget.

K9-M löpning

En bra O-prestation, snäll undervegetation, generösa runtvägval. Ett fall framåt på flera plan.
Visa kommentarer (0)
 
OL-Rounden lång (2018-09-02)