DM natt Örebro län (2018-08-24)
Kategori: Tävling
Karta/område: Lockmora
Arrangör: ÖLOF/VOF/OK Tor
Distans: 3,71 km (ÖM8)
Sträcka: 6.06 km
Tid: 64:15
Nattpremiär, premiär för nya lampan! Planen för kvällen var att försöka tugga så mycket stig som möjligt. Det är ju på dessa som jag vågar springa lite.

K1 hamnade N-vägen utan att jag tänkte eller valde det. Bra riktning från stigen.

K2 försökte lämna stigen så att jag skulle kunna gå på N-pil, hade god hjälp av höjdkurvorna också.

K3 spring runt hela vägen Henrik, trots det fick jag andra idéer halvvägs. Slog bort dessa och fortsatte, mötte löpare som kom ut från kontrollen.

K4 på god riktning efter dikeskorset. Gulhöjderna var tydliga

K5 god riktning efter diket, fick höjden efter träsket och sedan var nästa höjd ännu tydligare.

K6 misstänkt svår, riktningspromenad. Fick höjd precis innan, trodde de var gulhöjderna men sedan såg jag stenen. Väldigt många fick bomtid på den här, det blev min bästa split.

K7 det blev mycket konstigheter på en gång. Först svängde jag in på fel stig men upptäckte det och tog mig tillbaka. Tänkte sedan fortsätta i tangentens (stigens) riktning och på det sättet i sämsta fall få träsket, i bästa kontrollen. Jag fick inget träsk men var så nära stigen att jag tyckte att det var lika bra att ta mig dit. Min bedömning är att jag ska lite längre fram. Höjden jag hittar är för hög, jag anar gulhöjden och tar mig tillbaka och får den.

K8-M mest löpning, okomplicerad O.

Det kändes bittert att bomma en kontroll så hårt när jag skött mig bra för övrigt. Det känns bättre och bättre att springa, snart hoppas jag våga ännu mer. Till HuÄ har jag anmält mig i tävlingsklass, något att sikta mot.
Visa kommentarer (0)
 
DM natt Örebro län (2018-08-24)