Motionsorientering Skatås (2018-08-08)
Kategori: Träning
Karta/område: Skatås
Arrangör: IK Stern
Distans: 3,6 km (ÖM7)
Sträcka: 5.23 km
Tid: 70:55
Vi passade på att pricka in en motionsorientering i Skatås. Det är ett flitigt använt område för olika typer av motionärer. Många stigar och stråk att använda sig av.

Jag promenerade i skog och joggade på stigarna. Det här få ses som det slutliga beviset för att det inte är farten i benen som är grunden till alla bommar, det är huvudet det är fel på.

K7 jag valde att fortsätta SV på spåret tills höjden började. Planen var att fortsätta framåt, NV, och sedan följa den högsta knallen på V-sidan. Jag blev lite het på gröten och gled över långt innan och kom då på V-sidan av fel höjd. Jag kom ner till stenmuren och hittade lite stenar. Jag fortsatte framåt men då börjar höjden tackla av. Efter att ha vänt tillbaka och studsat på stigen i SO fattar jag att jag ska fortsätta längre fram än förra gången. Det var ju den första åsen som tog slut. När jag väl kommer upp mot rätt höjd ser jag inte skärmen utan för studsa på en naturpasskontroll en bit bort.

Övriga banan gick bra, i den låga farten hinner man få med sig många nyttiga detaljer som gör pusslet enklare att lägga.
Visa kommentarer (0)
 
Motionsorientering Skatås (2018-08-08)