Vikingträffen (2018-05-20)
Kategori: Tävling
Karta/område: Sunnemo S952
Arrangör: IK Vikings OK
Distans: 4,8 km (H21)
Sträcka: 6.12 km
Tid: 86:10
Stor revanschlust idag

K1-K5 lite svajigt till K1 men sedan sakta och säkert. Har bra koll på detaljerna. Tittar på rätt saker, höjdkurvor och inte stenar.

K6 ser bättre ut än det var, jag var väldigt osäker på gränsen för hygget. Jag blev stående väldigt nära och såg den när jag tittade upp från kartan.

K7 långsträcka a la medeldistans. Rundar hygget och viker runt, är osäker med kommer upp på rätt höjd och får den på vänster hand.

K8 väljer att runda höjden, mest på grund av alla stenar. Det var bra löpbarhet på väg upp och ner. Även om jag tar sats från höjden innan lyckas jag inte pricka stenarna. Jag studsar på nästa höjd och hittar två andra stenar men inte mina. Läser mig in på branterna och fortsätter rätt.

K9-K11 sköter mig bra, förenklar och plockar det stora tydliga sakerna.

K12-K15 varför skulle vi in i den gröna sörjan? Bingokontroller sa en tjur till mig en gång. Tror han hade sagt det om flera av dessa. Löste i alla fall K13 bra. Ut från den läste jag från K14 och kom inte ur den bubblan. Jag noterade att fler grejer inte stämde och att det gröna var väldigt långt.

K16-M löpning

Så då sket det sig i dag också. Ingen bra tävlingshelg. Idag orienterade jag faktiskt riktigt bra emellanåt, det och all sol tar jag med mig från helgen.
Dölj kommentarer (1)
Oskar : Jag tror helt säkert att du orienterat mer i livet än mig nu
Lägg till kommentar
Spara
 
Vikingträffen (2018-05-20)