Löpex vinterserie deltävling 6 (2018-02-28)
Kategori: Tävling
Karta/område: Fellingsbro, Skulsta
Arrangör: Fellingsbro GoIF
Distans: 4,9 km (Mellan herrar)
Sträcka: 5.8 km
Tid: 56:42
Natt-O i -15. Svinkallt, för en stund kändes det som att jag hade en platsbit som dinglade i högerhanden men det visade sig vara ett finger utan känsel.

Kontrollsiffrorna på kartan stämmer inte med min gaffling.

K1, 6-8 bra häng och fin koll på de stora dragen

K5 (boet) på vägen slets lampan från huvudet. Jag blev skitarg och försökte på den på rätt köl igen. Häng och tåg väntade inte.

K2-4 fick nöja med med sämre häng. De valde sämre vägval till K4 och fixade inte kontrolltagningen. Jag tolkade kurvbilden fel och kunde inte styra rätt. När jag väl fått fatt i K4 åkte lampan av igen och det var nära att jag sket i hela grejen.

K9 (boet) på egen hand, hamnade i fel spår och hamnade på vägen N om kontrollen och fick parera tillbaka.

K10-K12 alltså en slinga med två kontroller och tillbaka till boet. Här skötte jag mig fint Efter K10 hade jag god hjälp av spår.

K13 gick väl ok, mycket löpning men det borde blivit ännu mer. Det gröna var energiskog odlad i åt annat håll än strecket. Jag borde sprungit runt.

K14-K16 jag borde sprungit mer runt. Det fanns ju gula stråk omkring det gröna. Det hade jag kunnat plocka åtminstone en placering på.

Bomtiden landade på ca 10 minuter. Det känns extra tungt efter den fina inledningen. Skrev jag att jag hatar min lampa? Köp aldrig Lupine. Aldrig.
Visa kommentarer (0)
 
Löpex vinterserie deltävling 6 (2018-02-28)