O-ringen Värmland, etapp 3 (2017-07-26)
Kategori: Tävling
Karta/område: Boda
Arrangör: O-ringen
Distans: 6,95 km (H40)
Sträcka: 10.32 km
Tid: 102:31
Målet idag var att hitta tillbaka till etapp 1. Lugnt och metodiskt och ta chansen att löpa på stig o väg.

K1 bra riktning och koll
K2 fortsätter i samma stil och får den fint
K3 jag tappade kollen på slutet, efter en gir trodde jag att jag följde rätt kant men jag var ett snäpp för långt V. När höjden tog slut lyckades jag i alla fall läsa in mig och vända tillbaka. 5 min kostade det.

K4 viktigt att komma tillbaka efter bommen, stormossen är tydlig men jag förbryllas av diket. Det var bra en torr brun skåra i marken, tydlig visst, men är det verkligen rätt? När jag accepterade det vände jag S och kunde snyggt bocka att tecknen på väg in.
K5 sakta med rätt riktning

K6 planen var att gå S om det gröna, då skulle jag också slippa brantkanten. MEN jag är en brantfinare från ovan, alla tre nivåer prickade jag in. Det gick förvånansvärt lätt att hitta ner i alla fall. Jag försöker säkra genom att använda släpstigen upp och sedan passera träsket. Jag slarvar ändå bort kontrolltagningen, helt i onödan.

K7 det kändes solklart att ta mig ut på vägen igen, väl ute kände jag mig fruktansvärt stark och låg på hårt. Jag lämnar vid släpstigen men slarvar sedan ändå bort kontrolltagningen.
K8 lugnar ner mig och går försiktigt

K9 väg givet igen, det gick lite för fort och jag missade avtaget (kostade 2 min). När jag väl är tillbaka på rätt spår och ska lämna säker stig drar jag snett, blir uppfångad av en stig och lyckas med lite flax komma rätt.

K10-M bra koll och fart

Det här var ett steg åt rätt håll men kontrolltagningarna tog udden av några bra vägval och aktioner.
Visa kommentarer (0)
 
O-ringen Värmland, etapp 3 (2017-07-26)