Luckebo träningspaket (2017-06-02)
Kategori: Träning
Karta/område: Luckebo
Distans: 3,76 km (Avkortad från 5,6 km)
Sträcka: 4.71 km
Tid: 64:11
Jag och Sara körde golf-OL.

K1 Sara började, tyvärr hittade vi en annan snitsel som vi trodde var rätt. Här ser vi att vi var en för mycket N

K2 Min tur, planen var att hålla riktningen och i första hand runda det gröna, eventuellt skulle jag då se branten i ringkanten. Jag tyckte inte det gröna var så tydligt så jag fortsatte på riktning. Eftersom jag började för mycket N så kom jag också igenom för mycket N och fick läsa en gång till.

K3 Sara igen, riktning N med drag åt V, bra justering vid stenarna men vi hamnar vid ett parti lite för tidigt. Även Mia var här och snurrade efter ytterligare läsning kommer vi rätt.

K4 Min tur, försöker hålla riktningen men luras av en tidigare släpstig och blir osäker. Fortsätter ändå framåt och har Mias rygg det sista

K5 Sara igen, vi kommer upp fint ovanför träsket och fortsätter över höjdpartiet, Sara säkrar med en läsning till på vägen ner

K6 Min tur, plan: grov riktning mot vägen, fortsätt S på den och vik av vid hygget, hitta NV hörnet och håll sedan riktningen. Terrängen innan vägen var sagolik, en skön bädd att flyta fram på. Vi NV hörnet av hygget misslyckades jag tydligen med riktningen och jag slutar en bra bit N om kontrollen och jag får ta hjälp av Sara, sten och karta för att hitta rätt.

Sara ledde oss tillbaka till mål
Visa kommentarer (0)
 
Luckebo träningspaket (2017-06-02)