Haningeträffen lång (2017-04-23)
Kategori: Tävling
Karta/område: Muskö
Arrangör: Haninge SOK
Distans: 8,35 km (H40)
Sträcka: 11.6 km
Tid: 127:33
K1 slarvade bort mig direkt men jag missade att sätt på klockan så det räknas inte. Läste in mig på stigen V om K1.

K2 valde stig i S, gick upp lite tidigare än vad jag tänkte mig men insåg det och fick en rygg.
K3 bestämmer mig för att använda vägar och stigar V om strecket. Skärmen satt så öppet att jag inte såg den, vek av och letade bakom en punkthöjd först.

K4-K6 sköter K4 och K5 jättebra, har koll på riktningen i grunden och får med mig detaljerna också. Såg såg K6 ut ända till sluttningen och ringkant när jag tappar riktningen. Blev uppfångad av stenskravel och fick vända upp.

K7-K8 sköter jag också bra. Vägen till K7 blev inte som jag tänkt mig men jag förstår vad som hänt och anpassar mig. K8 med bra riktning i grunden.

K9 tänker fel på N och S och det går långt innan jag fattar.
K10 läser slarvigt och ser inte att staketet i V är opasserbart men det funkade ett tag att springa utmed. Vid kraftledningen viker jag in. I kontrolltagningen kom jag upp lite för långt V men insåg att jag inte fått med mig träsket och korrigerar Ö.

K11 långsträcka! Väljer väg V. Lämnar för att komma upp på höjdpartiet jag besökte igår. Trevar mig osäkert fram, passerar två brantpartier och vid det tredje hittar jag ner i det blöta. Gick återigen upp för tidigt men läser in mig och korrigerar. I efterhand blir jag nyfiken på det otydliga stigvalet i Ö.

K12 försöker hålla riktning men missförstår på samma sätt som igår och hamnar för långt S. Ser stenfältet och kan justera N och upp.

K13-M är precis lika förvirrad i det här området som igår.

Kroppen tog slut, det högg till när jag passerade ett stängsel på slutet. Annars bommar soligt roligt
Visa kommentarer (0)
 
Haningeträffen lång (2017-04-23)