Natt - KM (2016-10-20)
Kategori: Tävling
Karta/område: Törnskogen
Arrangör: Joel Berring
Distans: 6,3 km (H40+)
Sträcka: 5.44 km
Tid: 72:09
Innan loppet hade jag redan räknat in poäng i KM-cup. Var det jinx nog för att jag inte skulle ta mig igenom? Är det bara att lura sig själv när jag försöker förklara det med att jag hade ett tåg att passa?

K1 tycker inte runt vänster ser tillräckligt lätt ut så jag går stig höger istället. Är väldigt osäker när jag kommer upp, noterar rejäl höjd vänster och att jag är på stig. Det lyckas jag inte hitta på kartan (det är jättetydligt) så jag går lite på känn. Nu har jag gått norr, nu svänger jag lite, kanske fattar jag något? Nu kanske jag kommit för långt, ska jag köra lite söder? Träffar Rotviker som inte heller har full koll. Han läser in sig en bit norr om K2 och hittar strax den..men jag ska ha K1. Han leder mig dit innan han ger upp för kvällen.

K2 nu försöker jag treva mig tillbaka och det funkar. Inte snabbt, inte noggrant men jag kommer dit.

K3 försöker börjar orientera. Försöker hålla riktning men det känns som att jag drar. Börjar få koll på läget när jag kommer ner vid branterna och sedan får stigen. Hittar rätt och Janne passerar.

K4 Nu blir det stig så långt det bara går. Möter Janne på stigen i närheten av gulhöjden. Kommer runt branten men missar kontrolltagningen. Sara dyker upp och leder mig rätt.

Kollar klockan, 45+ och mycket bana kvar. Jag gillar inte natt, jag orienterar inte, jag har ingen lust att stressa. Game over natt-o. Jag sprang tillbaka till stugan.
Visa kommentarer (0)
 
Natt - KM (2016-10-20)