ToW 7 - Middle (2016-09-17)
Kategori: Träning
Karta/område: Ku?išdorfská Dolina, Pezinok
Arrangör: Sokol Pezinok
Land: Slovakien
Distans: 4 km (Long)
Sträcka: 6.09 km
Tid: 71:00
Idag var det dags för medeldistans tillsammans med Lukáš's hemklubb Sokol Pezinok. Kartan var rensad från vägar och stigar.

K1-K4 en lite snabbare öppning, tappade bort mig lite innan K3 men strax innan kontrollen blåste Ågren förbi och ledde mig rätt.
K5 här fanns det lite mer löphindrande vegetation som ledde mig in på en väg. Insåg att jag tappade kursen lite och kastade mig in i en sluttning. Har lite flax och kommer rätt på.
K6 jag missade att hålla räkning på vallarna. Min riktning var sådär men om jag haft räkningen rätt så hade jag åtminstone kunnat begränsa det möjliga området. Vi var flera som letade här.

K7-K9 sakta, det var jobbigt uppför men jag kom rätt på. Hade lite rygg också.
K10 missar återigen att hålla räkningen på vallarna och springer för långt. Hamnar efter de andra igen.
K11 biter ihop och försöker hålla riktning igen, ser de andra en bit bort och är på väg dit när jag plötsligt ser skärmen precis framför mig. Efter stämpling hör jag de andra komma svärande åt mitt håll. Jag blev så jävla glad!

K12 Ågren rusar iväg snett ner för backen och jag en bit efter. Kommer ner på en väg och ser på kartan att jag ska spana efter ett öppet område. Ser något mellan träden och dyker ner. Något ologiskt tror jag att jag är vid ett annat gult område, fattar inte galoppen förrän jag ser huset. Hahaha! Skrattar bäst som skrattar sist. Springer tillbaka via vallarna.
K13 studsar tillbaka
K14 hittar tillbaka till mitt öppna område men har ingen koll alls på vart jag lämnar. Hittar direkt en himla massa gropar. Till pekar några lokala förmågor ut skärmen åt mig.

K15 slarvig riktning men det var öppet och tydligt så jag kunde styra rätt
K16 fel riktning och studsar mot staketet.
M uppgivet och har dålig koll, många löpare kommer ikapp och leder mig rätt.

Det här var ett riktigt roligt lopp trots att jag gjorde så många misstag. Riktnings % >50.
Totalt sett var det här ett väldigt nyttigt träningsläger. Nu gäller det att försöka omsätta det här i tävlandet.
Visa kommentarer (0)
 
ToW 7 - Middle (2016-09-17)