ToW 4 - Långdistans Coogle (2016-09-15)
Kategori: Träning
Karta/område: Ku?išdorfská Dolina, Pezinok
Arrangör: Sokol Pezinok
Land: Slovakien
Distans: 7,3 km (Long)
Sträcka: 11.21 km
Tid: 108:12
Det här var samma karta vi sprang natt på i förrgår. Kuperad lövskog. På natten med hjortar som åskådare på dagen utan åskådare.

K1-K3 det är så mycket folk i omlopp att min orientering blir kaos. Glömmer stämpla vid K1, hade ingen tanke på det alls.

K4-K5 här har jag istället hjälp av andra löpare mitt i alla bedrövelse.

K6-K7 här försöker jag leda, det funkade på 1 av 2.

K8 hit skulle vi komma två gånger och göra olika vägval. Jag började med stig/väg vänster. Det gick inte fort uppför i början. Kontrolltagningen sket sig då jag tog Saras rygg, den var på väg mot K20.

K9-K12 hade sällskap med Henny här och vi skötte oss helt ok

K13 tanken att springa väg fanns men jag ville testa någon annat som omväxling. Skråade således bort och hoppades jag skulle fatta när åsen kom. Det gick skitbra, gled över gruset och ner på höger sida.

K14-K18 har kontakt med Karin mer eller mindre hela vägen. Karin sköter oss helt ok.

K19-K20 Karin tog väg vänster, jag fick köra öster. Ville undvika raster och tar andra vägen öster. Tappar bort släpstigen men girar och tar mig över ravinen och hitta släpet igen. Kom för långt ner och trodde knappt mina ögon när jag var nere vid huvudvägen igen. Tyckte jag hade stenkoll strax innan. Trots att jag är nära mål vägrar jag släppa de sista kontrollerna och kämpar mig upp i backen.

K21 kommer plötsligt på det här med riktning igen. Försöker hålla mig stadig och nu vet jag hur stigen som kan fånga upp ser ut. Hjälper en lokal förmåga att hitta rätt på vägen.

Vi fick en rejäl genomkörare men det var roligt!
Visa kommentarer (0)
 
ToW 4 - Långdistans Coogle (2016-09-15)