Poängtävling #10 (2016-07-12)
Kategori: Tävling
Karta/område: Norabygden (Hammarby)
Arrangör: OK Milan
Distans: 4,9 km (Klass 2)
Sträcka: 6.24 km
Tid: 62:03
K1 mot branterna och sedan följa tills de tar slut, tog sedan sikte mot bortre delen av höjden, många löpare på väg mot samma mål
K2 ner till stig, vidare på grov riktning mot nästa stig, kalibrerade N-S med kojan (x) och fann rätt släpstig. God sikt i backen upp löste kontrolltagningen.
K3 försöker båga runt rastret och sikt S mot hygget, vill komma ut från hygget så långt söderut som möjligt. Ser faktiskt gropen som verifierar att jag lyckats. Kommer in i ett stråk mot kontrollen men sikten är god och gulhöjden och åsen framför är tydliga.

K4-K5 extra försiktig på de korta sträckorna. Är väldigt jag-svag mot K4 då flera letar ovanför mig..men de ska ju K3..jag stod emot och fortsatte.

K6-K8 min tre bästa splits som lyfte mig till en 48e plats vid K8. Till K6 väljer jag stig och får känna på min svaga (dags?)form, lämnade stigen för en släpstig och jag blev lite osäker. Fick tillbaka säkerheten när jag fick ihop detaljerna med storträsket. Bra sikt i backen upp och jag läser av höjdformationerna fint. K7 sakta på stråk och sedan riktning. K8 väljer att går rätt genom träsket och sedan sikta runt det gröna mot vägen. Borde varit mer rakt N och sparat tid och meter innan vägen. Lämnade vägen tidigare än jag trodde och kommer ner i fel sänka, en annan löpare leder mig rätt.

K9 följer henne och ett stråk ut men jag vågade fan inte ta mig ner vid de branterna. Har säkert tagit mig genom värre passager förut men där och då sprang jag runt. Tappade tid och fina placeringar men njöt istället av den fina sluttningen efter ledningen strax innan kontrollen. Fin sikt och skönt underlag!
K10 den sköna terrängen fortsätter, jag försöker hålla riktningen, kanske kan jag se stenen på höger? Sikten är god, istället ser jag en knöl på vänster hand och vill säkra upp. Hamnade då på vägen och insåg att knölen borde varit en punkthöjd..eller? Fortsätter stigledes istället.

K11-K12 blir jag-svag igen, "alla" andra springer direkt mot K12..ska verkligen jag någon annanstans? JA. Där satt den också. Sedan K12.
M hängde lite.

Det här var en klart bättre O-prestation än de senaste försöken. Oftast bra koll. Lite feg/defensiv emellanåt, svår balansgång med klokskap. Jag blir alldeles för jag-svag när det är mycket folk omkring i närheten av min kontroll. Måste lära mig att lita på mig själv när jag har koll.
Visa kommentarer (0)
 
Poängtävling #10 (2016-07-12)