Närkekvartetten #4 (2016-05-08)
Kategori: Tävling
Karta/område: Hålahult NÖ
Arrangör: Hagaby GoIF/KFUM Örebro
Distans: 4 km (H40)
Sträcka: 6.73 km
Tid: 81:56
K1 det här sprack direkt. Saknade detaljerad plan på väg upp på berget. Väl uppe har jag en tanke som i efterhand var rätt men jag följde inte den. Enligt spåret passerade jag ganska nära min sten utan att veta om det. Det var nästan lika många stenar som löpare i omlopp.

K2 stiglöpning, efter den tydliga brantsänkan styr jag rätt bland höjderna

K3 eftersom humöret redan var kört och huvudet hängde struntade jag i att stämma av vart jag lämnade sista stigen. Snurrar ett tag och börjar sedan om från stigen. Då gick det fint.

K4 gick gjorde jag också till K4
K5 gjorde det vägval jag borde gjort igår idag istället. Sprang väg.
K6 promenad med mindre fokus
K7 lufsade lite och hade bra koll
K8 följer den otydliga stigen ända bort till träsket och viker av till rätt höjdparti

K9 väljer att ta mig ner till stigen direkt. Hittar in i rätt skogsficka men har inte koll på detaljerna för kontrolltagningen. Får lite bättre koll ovanför storbranten och styr rätt
K10 sprang ut åt fel håll, skit samma tänkte jag. Det var en väldigt tacksam kontroll med precis lagom detaljer att läsa på
K11 promenad med lite bättre koll

K12 lite löpning, bra sikt underlättade kontrolltagningen
K13 avvaktar med att gå igenom tills det gröna gått över i vitt, fortsatt bra sikt
K14-M fortsatt löpning

Det blev en riktigt tråkig avslutning på kvartetten. Resultatmässigt blev hela helgen en flopp. Inget lopp var bra. Hade flera delar av loppen som var riktigt bra men det räcker inte. Nu ska det bli skönt med ett O-break på obestämd framtid.

Har noterat att det varit färre kontroller de senaste loppen. Känns nästan som det kommit något nytt direktiv? Kanske är det mitt minne som bedrar mig?
Visa kommentarer (0)
 
Närkekvartetten #4 (2016-05-08)