Swedish League medel publiktävling (2016-04-24)
Kategori: Tävling
Karta/område: Brandsbobergen
Arrangör: Kungälvs OK/OK Alehof
Distans: 3,9 km (H40)
Sträcka: 6.79 km
Tid: 84:08
Träffade Centrumkollega i exil precis innan start, det var kul!

K1 tråkig placering inne i det gröna
K2 försökte använda hörnet på fältet för att komma in rätt men det blev sådär, fattade i alla fall läget
K3 vill försöka ta mig runt så mycket grönt som möjligt, kommer in i det och hittar diket och kan slå mig fram den vägen
K4 sköter mig bra, efter första stigen hittar jag upp i rätt sänka. Fortsätter och touchar släpstigen, tar mig över stenmuren, har koll på högsta och fortsätter ner till mig p-höjd.

K5 tänkte först ta västra stigen men såg sedan att östra låg närmare kontrollpunkten, slarvade in i skogen ett hack för tidigt.
K6 vill runda det gröna men blir sedan störd av en insnitslat område som inte är markerat på kartan. Övertygar mig i alla fall att jag är rätt.
K7 här stämmer inte min minnesbild med spåret. Jag minnes det som att jag gick in för tidigt, hittade inte min skärm, det var för brant ner och jag skulle inte så långt ner. Vände tillbaka till stig och sprang lite längre fram och hittar den direkt.

K8 tar lite revansch, kryssar mig igenom det gröna på det vita inne i ringen.
K9 rundar det gröna och upp till dagens öppnaste kontrollplacering
K10 upp upp upp, passera stig, passera stenmur och du är nära. Tyvärr var jag inte tillräckligt noggrann med var jag passerade muren. Snurrar lite för länge däruppe, ser en massa andra skärmar, tappar två placeringar. Det är lätt att vara efterklok, borde såklart ställt in siktet bättre, till exempel med hjälp av slutet på stenmuren.

K11 tar ett dåligt vägval och får tugga massor med grönt. Skönt att ha lite flax i kontrolltagningen då, får den sista branten tack vare en annan kontroll.
K12 jag ska ju bara runda höjden och fortsätta ner till stenmuren men jag tappar den sista biten av planen. När jag väl hittar tillbaka till den är det inte svårt.

K13-M no problemo

Lyckades hålla en bakom mig idag, det var skönt. Inte lika rolig bana idag. Vet inte om det var brötigare men efter de här två dagarna var underarmarna ganska sönderrivna. Nästa helg blir det nog ännu svårare terräng i Tyresö.
Visa kommentarer (0)
 
Swedish League medel publiktävling (2016-04-24)