Endagsläger korridor (2016-04-02)
Kategori: Träning
Karta/område: Paradiset
Arrangör: TräK
Sträcka: 5.08 km
Tid: 71:16
Första passet på lägret var korridors-O. Det är en rolig teknikövning men ganska klurig. Jag har en tendens att blanda kombinationen noggrannhet och slarvighet ganska friskt. Det känns ungefär som att jag inte har tålamod nog att vara noggrann hela vägen.

GPS-klockan vaknade inte i tid men verkar ha vaknat vid först kröken. Det var också där jag började tappa greppet första gången. Jag läste in mig vid stensamlingen i kröken. Har sedan bra koll till nästa sväng, det väldigt sakta, promenad den mesta tiden.

Efter svängen och på väg västerut har jag bra koll på storsänkan, hittar sedan träsket mellan höjderna, lyckas förenkla för mig att jag följa höjdens riktning. Kommer nu inte ihåg hur jag lyckades hitta rätt i kurvan men det gick sakta och det handlade inte om flax.

Nästa sektion i sydlig riktning gick också bra, rätt riktning över första höjdparti, pausade på stigen och hittade upp i rätt sänka och över höjden, tog träsket. Kunde använda stenen som signal för sväng.

Nytt parti i sydlig riktning som underlättades av en passage av öppen mark. Tog mig upp på nästa höjdparti med koll på stenen uppför. Vill hitta och hittar träsket som ska underlätta färden i SO-riktning. Stämmer av stenarna och går sedan över träsket mot ny sten. Fortsätter i bra riktning mot träsket och använder sedan nästa större träsk som signal för riktningsförändring.

NO utmed träsket men jag är inte helt observant och glider utanför korridoren och står på stigen. Korrigerar snabbt upp på höjden med träsket. Använder storstenen för nästa riktningsförändring.

Nu mer nordlig riktning. Träsk, ner för backen och upp igen, stenar, utmed surdraget på båda sidor och fram till bäcken. Håller runt berget med branterna sedan verkar det som att jag var lite för het på höjderna efter träsket.

Jag tycker det gick ganska bra. Kartan kändes väldigt bra i den här farten. Allt fanns där och jag kunde se det. Jag skulle vilja förbättra förenklingen, att jag klarar av att röra mig lite snabbare men ändå ha koll på detaljerna.
Visa kommentarer (0)
 
Endagsläger korridor (2016-04-02)