Mila Stockholm by Night E2 (2015-12-09)
Kategori: Tävling
Karta/område: Ursvik-Bergshamra
Arrangör: Solna OK
Distans: 6,4 km (Pöbel)
Sträcka: 7.52 km
Tid: 43:25
Till skillnad från många andra gillar jag när det blir mer löpning och mindre orientering. Det märks ofta även i resultatlistan.

K1-K2 hängde, försökte lite då och då hitta startpunkt och K1 på kartan. Det dröjde ganska länge men till slut fattade jag att gafflingen börjar efter K2 på nästa bro. Hade kutat mig till en 27e plats och var trött.

K3-K5 hängde med i det mindre tåget över till andra sidan. Lite snurr vid K3 men ingen fara.

K6-K8 kunde hänga samma gäng med bla Linus. Nu plats 38.

K9-K10 mer löpa, fortfarande i samma klunga, tyckte de (Linus) drog för långt SO men jag hade inte bättre koll än att jag hängde med. Stämplade på plats 34. Förstod att det var gafflat på nästa.

K11 tappade hänget på Linus & co vilket inte var så dumt eftersom de hade den andra gaffeln. Hade koll på att jag skulle en bit ner, ser andra löpare där nere och möter flera på väg upp. När jag hamnar i det gröna fattar jag att jag är nära, väl igenom ser jag reflexen.
K12-K13 sakta häng men viss förvirrad ledare
K14 lite mer fart, lite mer folk, inga problem
K15 spridda skurar med folk, en klick hade gått för långt söderut men jag kunde gena till huvudspåret och reflexen.
K16 sakta häng upp tillbaka, stämplade som nr 38.

K17 tog lite egna beslut i början när jag inte kunde lita på att alla runtomkring var klara med bokontrollerna. Kom snart in i tåget igen. När vi springer utmed stugorna har jag en bestämd känsla att vi har vatten på höger sida. Kändes skumt då och ännu mer skumt i efterhand när jag ser att vi var långt ifrån vatten.

K18 löpning, några andra gick rakt på men jag tog stigen. Höll koll på vad de hade för sig där inne men ser strax reflexen och viker in. Tog en placering där...

M ...men tappade den på spurten, inte bra. Det sista klöset saknas för tillfället.

Åh va det här var roligt. Slog många bättre orienterare, man får ta chanserna när de dyker upp!
Visa kommentarer (0)
 
Mila Stockholm by Night E2 (2015-12-09)