Mila Stockholm by Night E1 (2015-11-11)
Kategori: Tävling
Karta/område: Tumba-Tullinge
Arrangör: Tumba-Mälarhöjden OK
Distans: 7,4 km (Pöbel)
Sträcka: 10.39 km
Tid: 100:32
Centrum i första startled. Goda förutsättningar för att ta plats i tåget.

K1-K4 försöker hänga med i tåget men det var jobbigt. Blev förvånansvärt trött förvånansvärt fort. Ligger i mitten av startfältet vid K4. Hann kolla alla kodsiffror, grova riktningar och att K6 är bokontroll.

K5 hade koll på att jag skulle ha en brant på väg ner men när jag hamnade i något som liknade ett mindre vakuum i tåget missade jag reflexen. Tappade nästan 20 placeringar samt draget direkt.

K6 svajigt, de få jag hade omkring mig var så sega att jag fick leda...
K7 ensamt och svajigt, insåg för sent att jag halkat ned för långt och fick vända upp men hade dålig koll. Hängde på ett nytt tåg.
K8 helt ok, grov koll på riktning och siktade på lämpliga lampor.
K9 måste läst från K6 till K9 i början, mixade det med den riktiga informationen och hamnade till slut vid K13. Kollade klockan, drygt 41 min. Tanken att ge upp dök upp. Slog bort den för ett tag. Slarvade iväg men lyckades i alla fall ta K9 på något sätt. Såg andras lampor antagligen.

K10 på riktning och spridda lampor
K11 träffade på Henrik L (igen) som informerade om att K8 var nära. Borde kanske sprungit dit för att säkra men jag fortsatte. Lyckades hitta den otydliga stigen som gick upp på höjden och orienterade faktiskt lite!
K12-K13 på stråk och andra spridda lampor
K14 svajigt på egen hand, fladdrigt men till slut så

K15 hade tänkt att följa höjderna hela vägen ut, västerut, men jag halkade ner tidigare. Hade lite spritt sällskap in men också ganska bra koll.
K16 sämre koll igen, trots det fanns det andra som var än mer osäkra omkring som avvaktade vad jag gjorde. Märkte tidigt att dennes osäkerhet var mer obefogad än min. Vi landade i alla fall nere på stigen efter K16 och fick vända upp igen. Klantigt, visste att stenen skulle ligga på en platå och att den fanns vänster om mig. Kände också platån när den väl kom. Precis innan kontrolltagningen kom tre andra och gjorde oss sällskap.

K17 hade dålig koll och sprang mest med. De bommade och jag följde.
K18-M sprang sprang men orkade inte ta ikapp de andra.

En dålig hängnatt. Trist att jag inte riktigt orkade i början. Positivt att jag inte gav upp när jag sprang till fel gaffel. Positivt att lampan höll hela vägen.
Visa kommentarer (0)
 
Mila Stockholm by Night E1 (2015-11-11)