Natti-Natti (2015-09-30)
Kategori: Tävling
Karta/område: Enskede (Skarpnäck/Bagarmossen)
Arrangör: IFK Enskede
Distans: 3,2 km (Stora)
Sträcka: 3:1
Sträcka: 4.26 km
Tid: 28:21
Jag fick gå ut som andre Centrumlöpare på tredjesträckan. Kändes bra, lugnande och stressande samtidigt. Planen var att prioritera säkerhet för fart, även om det skulle vara sprint.

K1-K7 planen fungerade fint. Hade lite hjälp av andra ibland, inga andra Centrumlöpare syntes till. Svor efter K4 där jag missat att jag kunde stigat mig runt även de sista metrarna men ingen större förlust.

K8 lämnade stigen på precis rätt ställen även om jag inte var helt säker. Tyvärr drog jag snett, kollade såklart för lite på kompassen. En gång är ingen gång. När det blev riktigt grönt fattade jag, vände ut och söderut och sedan ny attack. Clean hit.

K9 fortsatt defensivt, fick en rygg upp på berget.
K10 bjöd på vägvalssträcka! Den norra, långa vägen kändes lättaste. Jag var fortsatt noggrann för att inte gå bort mig. Försökte vara kall och inte lämna stigen för tidigt vilket jag lyckades med.
K11 kom för långt ner, blev osäker och tog en rygg tillbaka uppåt på berget.
K12 hängde inte ut, utan gick direkt till stig och disciplinerat till skärmen. Precis där kom Karl Melin ikapp. Klockrent, vi sprang ju i samma lag!
K13-M skönt fart in.

Det här var kanske ingen stor prestation men det renaste stafettloppet sedan öppna 10Mila i Finspång. Det räckte såklart till seger över de andra Centrumlagen.
Visa kommentarer (0)
 
Natti-Natti (2015-09-30)