Veteran-SM sprint (2015-09-18)
Kategori: Tävling
Karta/område: Hallstahammar sprint
Arrangör: Hallstahammars OK/Surahammars SOK
Distans: 2,8 km (H35)
Sträcka: 3.75 km
Tid: 19:39
Park- skogssprint att vänta, hoppades på så lite eller så snäll skog som möjligt. Envisas fortfarande med avstå OL-skor på sprint om det inte är ren skogssprint.

K1, försökte bestämma mig snabbt och valde då att sprint runt och sökte sedan lämpligt avtag upp på höjden, bästa läget kom inte förrän sista byggnaden.
K2, springer runt igen men har inte läst tillräckligt noga och tror jag ska ha branten åt mitt håll. Inser det tillslut och springer in bakom höjden.
K3, går in lite tidigt men det kändes säkrare. På väg ut inser jag att det finns röjda stråk vid kontrollerna. Det skulle visa sig användbart.

K4, löper stig och är kall och viker inte av förrän ett röjt stråk dyker upp. Följer sedan ett stråk ut mot stigen.
K5-K6, bara löpa, försöker hitta bästa stråken ner mot K6.
K7, tvekade lite men väljer att gå på insidan, även där fanns ett röjt stråk hela vägen fram och ut.
K8, det verkade inte finnas något annat sätt än att trycka sig igenom det gröna. Var kanske lite defensiv på vägen ut, kunde genat mer.

K9, här börjar det bli mycket folk. Ofta riskabelt, drar vi ifrån dem då jag vet att jag ska upp mot högsta. Tappar dock konceptet lite efter staketet och fortsätter för långt, inser och vänder tillbaka. Där smet guldjagande Rotviker förbi.
K10, springer runt. Kom lite för långt ner men ok.

Klart nöjd med det här loppet. Bommade dock 1 minut (K2, K9) men det verkade inte ha gjort någon skillnad i vare sig resultatlista eller jakt på Sverigelista.

Roligast var dock Rotvikers GULD!
Visa kommentarer (0)
 
Veteran-SM sprint (2015-09-18)