Golftorsdag (2015-08-27)
Kategori: Träning
Karta/område: Nacka Strand-Nyckelviken
Arrangör: Oskar Karlin
Distans: 6 km (Vet)
Sträcka: 7.32 km
Tid: 77:09
Golf-OL i par med Emil. Det går ut på att använda sitt kartminne så mycket som möjligt och inte kolla så många gånger på kartan. Emil ledde till udda kontroller 1-9 och jag ledde till jämna 2-8, 12.

K2 på riktning med stigen som backup. Väl över krönet fick jag alldeles för bra hjälp av andra par vid skärmen.
K4, planen var att hålla västlig riktning och om något dra söderut. Nere på stigen skulle jag gå norrut och sedan gå strikt västerut vid stigkorset. Jag drog hårt norrut och blev ställd när jag kom ner till ängen. Kartkoll. Hittade in på stigarna men gled för långt ner. Kartkoll. Gick uppåt och fick den nästan direkt.

K6, ostligt men viktigast att gå uppåt och nå topplatån på höjden och hitta stigen på norra delen. Den satt klockrent, även om jag hade för mig att den skulle sitta på höger sida stigen.
K8, följ storstigen söder om det gula och in mellan höjderna. Var vaksam på stigsväng och gå upp vänster vid vänstersten. Lyckades komma till min sten men blev nojjig. Kartkoll. Gick upp och hade tur med riktiningen och kom rätt på.

K12. Ska ner till det gula, hålla mig precis nedanför de första bostäderna och fortsätta förbi de nästkommande och sedan upp vänster på höjden. Sänka i bakkant av höjden. Tappade huvudet på ängen och kom ut vi vägkorsning, det stämde inte. Kartkoll. Kom upp på höjden men hade dålig plan och koll på hur jag skulle hitta sänkan. Kartkoll. Slarvar men ser träsk. Kartkoll. Aha, den ska sitta precis bakom träsk!

Rolig övning, nyttig övning, skönt dopp efteråt!
Visa kommentarer (0)
 
Golftorsdag (2015-08-27) Golftorsdag (2015-08-27)