DM sprint, Stockholm (2015-05-06)
Kategori: Tävling
Karta/område: Vaxholm (Petersberg)
Arrangör: Waxholms OK
Distans: 2,7 km (H35)
Sträcka: 4.27 km
Tid: 23:36
Sprintsäsongen inleds med distriktsmästerskapet.

Jag noterade särskilda klurigheter till K2, K4 och K16.
Till K2 borde man gått runt på andra sidan huset för att slippa springa runt häcken. Det handlar inte om så mycket tid men det är ändå en tydlig skillnad om vilken sida som är bäst.
K4 görs klurig mest av sin längd, här kan man vinna eller tappa mest tid jämfört med de andra. Jag valde den vattennära vägen men missade att slutföra sträckan på bästa sätt. Jag borde stannat nere på vägen ända fram.
Till K16 var man tvungen att springa runt men trixet var att ha koll på det redan innan man lämnade K15. Jag hade inte det och fick följdaktligen studsa på avspärrningstejpen.

Förutom att jag gick i fällorna K2 och K16 gjorde jag mindre bra vägval till K6 och K10. Till K6 hade jag hellre sprungit direkt mot K7 istället för att ta mig runt på andra sidan. Till K10 borde jag tagit mig rakare ner mot vägen och parkeringen.

Total bomtid blev drygt 2 min. Tempot var disciplinerat, jag blev inte så sönderstressad som annars. Vissa delar av banan hittade jag lite O-flyt också. Det är inte långt till SCC då hoppas jag kunna öka farten en del.
Visa kommentarer (0)
 
DM sprint, Stockholm (2015-05-06)