Kniviga gafflar (2015-03-19)
Kategori: Träning
Karta/område: Lill-Jans, Stora skuggan
Arrangör: Anders Lavfors och Mattias Ågren
Distans: 6,2 km (Mellan)
Sträcka: 8.41 km
Tid: 66:26
Teknikpremiär med SI-enheter!

K1, följde stig/stråk i bra riktning och trevade mig fram lite saktare den sista biten in. Har dålig koll mot K2, borde varit ganska tacksam med en hel del att läsa på och rak ostlig riktning, fladdrar fram och tillbaka innan jag finner rätt. K3 går lite bättre, reflexen syntes från stigen. Slarvar istället på vägen ut och tappar höjd.

Försöker löpa "ikapp" mot K4. Väl uppe på höjden får jag inte ihop detaljerna riktigt men går på åt rätt håll. K5 har löpsträcka och jag försöker hålla fart och på slutet stämma av noga. Försiktigt till K6 där andra löpare vägleder mig den sista biten. K7 satt i ett område jag bommat i förut. Tycker jag är noggrann den här gången, går ner för tidigt i alla fall. Jag såg båda stenarna innan jag vek av men ville att de var några stenar längre fram.

Väljer att gå rätt över höjden mot K8. Är försiktig på vägen ner och spanar efter storstenen, ser andra lampor innan dess. Åter upp till 37:an, lite oplanerat i stigningen men kommer rätt ganska fort. K10 och ny löpsträcka, väljer norr om strecket och försöker hålla god fart. Även här är jag lite oplanerad upp på höjden. Är på väg att glida ner och vänder tillbaka, trevar mig längre fram fast det känns som att höjden är på väg att ta slut. Höjden kändes mycket större i verkligheten.

K11, är lite för het på att lämna stigen. Det gröna tvingar mig sedan längre upp innan jag kan fortsätta framåt. Lyckas inte hålla rätt position på höjden efter K11 och driver upp till spåret i norr innan jag kommer tillbaka och tar K12. K13 låg på ännu en höjd där jag snurrat till det förut. Tar därför vägen runt och går upp så sent som möjligt. Andra lampor röjer reflexen. Springer runt till K14 också men missar tyvärr chansen att undvika den tunga backen in mot mål. Jag borde följt bäcken och hållit mig söder om strecket.

Kul träning med rolig och omväxlande bana. Prestationen var lite sådär, drar ner farten i rätt läge men har inte tillräckligt bra koll på detaljerna. Mer träningar kommer!
Visa kommentarer (0)
 
Kniviga gafflar (2015-03-19)