25manna-Korten (2014-10-12)
Kategori: Tävling
Karta/område: Rudan
Arrangör: OK Ravinen/Haninge SOK
Distans: 4,2 km (H35)
Sträcka: 7 km
Tid: 69:53
Öppnade strålande! Lämnar spåret rätt, har koll på när höjden på vänster är slut och viker av och kommer rätt på. Fortsätter sedan ut till spåret igen, går av spåret rätt och kommer upp och ser den på vänster. Löser även K3 hyfsat, kom lite snett och såg mycket folk som irrade. Justerade mig på stigen.

Spricker sedan till K4. Tre minuters bomtid kändes som en evighet. Enda trösten är att jag lyckades förtränga denna fadäs och fortsätta framåt. Tänkte på vad Lena sa innan loppet, man kommer bomma det är bara att fortsätta, de andra kommer också bomma. Lyckas snirkla mig fram till K5, kommer ner vid stenbumlingarna men använder inte den infon så väl utan fladdrar fram men når faktiskt målet. Tror att jag hade lite väl mycket stolpe in in början, tappade vaksamheten...

Vet precis var jag passerar spåret och vill väl följa träsket söderut för att sedan gå upp på rätt höjd. Istället håller jag mig på fel sida och hittar massor med fientliga kontroller. Efter lite för många sådana går jag över träsket och ser en sten. Tänkte ett tanke som i efterhand var rätt men jag vågade då inte lita på den. Trist, jag var vid ringkanten. Fortsätter söderut mot säker uppfångare och tar den sedan retligt enkelt. Äventyret kostade 9 minuter.

Biter ihop och tar korta K7 bra, förenklar K8 genom att hålla riktningen, noterar stigen och även spåret, fortsätter upp på min höjd. Jag hade väldigt svårt med riktning och höjder mot K9, valde att fortsätta ut till spåret. Därifrån gick det fint. K10-13 kändes lätt och jag kunde även trycka på lite i löpningen. Benen kändes väldigt pigga!

Fokuserade lite för mycket på stig mot K14 men när jag väl kom ut på den hjälpte det. Mycket stig till K15 också, lämnade sista stigen lite för tidigt men fattade det ganska snabbt. Avslutningen K16-19 var ganska lätt och bjöd på lite mer löpning.

Väl i mål blev jag riktigt positivt överraskad över tiden. Kändes som jag varit ute 90-120 min men det var inte så illa. Nu när jag ser spåret och de feta bommarna känns det som en fin chans till riktigt bra tid och placering missades. Jag tänker främst på K4 och K6. Banan var inte alls så svår som jag befarat men mitt säkerhetstänk räckte inte till. Ett väldigt roligt lopp i alla fall.
Visa kommentarer (1)
 
25manna-Korten (2014-10-12)