25manna öppen motion (2014-10-11)
Kategori: Tävling
Karta/område: Rudan
Arrangör: OK Ravinen/Haninge SOK
Distans: 4,4 km (ÖM8)
Sträcka: 6.77 km
Tid: 75:18
Mot K1 höll jag till en början mest koll på riktningen. När jag kom ut på spåret i väster såg jag kraftledningen och blev helt säker. Löste K1 och K2 fint. Skapade ett schysst 4-minuters nystan runt K3. Jag läste på fel punkthöjd och kretsade runt den, ifrågasatta vart jag var i stort. Gjorde omtag från stigen och sedan upptäckte jag att den punkten jag skulle leta efter satt en kurva högre upp. Mycket störigt.

Tog mig samman utan att tappa modet och löser K4 korrekt, gled av spåret rätt och in mellan höjderna och kom rätt på. Fick mycket löpning till K5 där stråket gick. Jag var mycket nöjd med att jag också lyckades kliva av nyss nämnda stråk och ta min kontroll. Stråket fortsatte nämligen ut under kraftledningen.

Förenklade K6 till att hålla rätt riktning och förhoppningsvis komma ut mellan kraftledningsstolparna. Väl därute fattade jag snabbt var jag var och kunde attackera via träsket. Well done. Fortsatt bra riktning mot K7, ser lillhöjden med brant och fortsätter i träsket runt min höjd, ser det gula på nästa höjd, går upp i min sänka. Mot K8 har jag koll på vart jag passerar kraftledningen och avser att hålla riktningen norrut men glider av höjden på höger sida utan att jag kopplar det. När jag har träsk på höger och brant lutning vänster fattar jag och går upp igen, rätt på.

Tyckte återvägen ner såg jobbig ut och väljer att springa runt men det blev en väl lång omväg men det var lätt att läsa på det förbjudna och sedan ha koll på vart på spåret jag kom upp. Efter K9 väljer jag söderkurs på höjderna för det känns enklast. Mot mål drogs jag med över höjden när jag kunde gått runt den på insidan.

Ett blandat lopp. Tycker vissa bitar av loppet var riktigt bra (från K3-K7) medan andra var lite väl slarviga (K3, K8). Gillade att jag lyckades hålla på mitt när stråket drog några gånger.
Visa kommentarer (0)
 
25manna öppen motion (2014-10-11)