Bota svartsyn! (2014-08-28)
Kategori: Träning
Karta/område: Vårberg
Arrangör: Martin Lerjen
Sträcka: 6.7 km
Tid: 76:13
Slarvade direkt till K1. Lyckades först hitta högsta höjd men drog snett åt vänster. När det inte stämde längre vände jag tillbaka och tog om. Det gick mycket bättre, fick också lite hjälp av annan löpare som ledde mig rätt på slutet. Till K2 börjar jag fatta galoppen, håller mig norr om höjden och är jag ser gatan och husen vrider jag norrut och får stenen, fortsätter fram till skärmen på andra sidan.

K3, stigkors i ringen, hittar stigen tidigt. K4, fortsätter på stigen till jag känner mig säker på att hitta upp på rätt höjd. Följer höjden i rätt riktning, sakta och inte helt säkert men den satt där. K5, tar höjden ovanför och branten på väg ner, först då ser jag att det är stigkors i ringen igen, det förenklade ganska mycket.

K6, stig hela vägen. K7 mycket Skärholmens strandväg men hade också koll på flodsänkan och höjden på höger när jag kom ut på flacken och det öppna området. Har antagligen en del tur när jag i klättringen upp kommer direkt på kontrollen. Lyckas även väl med K8 men det stod något oväntat på skärmen så jag tog en extra sväng för att försäkra mig om att jag var rätt.

K9, följde grusvägen ner till det öppna och platta området, därifrån gick det fint att hitta upp. Kände att det var läge att runda av och siktade mot K14 och K15. K14 blev väg och stig och sedan upp på höjden. K15 trevande upp mot gula höjden efter vägen.

Återigen en nyttig övning med fokus på brunbilden. Den kräver ett lite annorlunda tänk men jag tycker framsteg görs varje gång.
Visa kommentarer (0)
 
Bota svartsyn! (2014-08-28)