Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /storage/content/27/154327/centrumkartor.se/public_html/include/definitions.php on line 37 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; SimpleUnzip has a deprecated constructor in /storage/content/27/154327/centrumkartor.se/public_html/lib/SimpleUnzip.php on line 47 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; SimpleUnzipEntry has a deprecated constructor in /storage/content/27/154327/centrumkartor.se/public_html/lib/SimpleUnzip.php on line 404 Mitt digitala kartarkiv :: Kvarnsjötrippeln E2 Lång (2020-08-22)
Kvarnsjötrippeln E2 Lång (2020-08-22)
Kategori: Tävling
Karta/område: Söder om Kvarnsjön
Arrangör: Snättringe & OK Södertörn
Land: Sverige
Distans: 10,1 km
H21-bana och tävlingskänsla med stor bilparkering och allt, nästan, inget TC så klart utan Coronasäkrat med typ 8 olika starter. Nästan O-ringenkänsla på det alltså. Nyritat område vankades och jag förväntade mig en hård upplevelse, särskilt som det var kvavt och hyfsat varmt väder. På väg till start upptäckte jag till min förfäran att jag fått med mig fel pinne. Som tur var hittade jag ett sekretariattält ute på åkern som fixade problemet på en minut.

De första kontrollerna flöt på bra, terrängen var ganska brant och utmanande. Jag hade inte sprungit 15-tusendel på länge men det gick förvånansvärt bra. Körde stigen till fyran, och hade bra riktning och koll halvvägs till femman, men sen såg jag en kontroll som jag rastipanikade till, det var precis på vägen till min. Men mitt flyt var brutet och jag snurrade runt 3,5 minuter. Till sexan hade jag tidigare bestämt mig för högervägval och stig, jag stod fast vid det, den och sjuan gick bra. Nu var jag lite trött vilket kan ha orsakat att jag höll på springa till k18 istället för 8:an, men det upptäckte jag innan skada skett...men istället gjorde jag samma misstag och sprang till k17 vilket jag insåg precis innan jag kommit upp på höjden. Men därifrån gick 8:an bra, k9 och k10 med. I backen upp till 11:an kom tröttheten på allvar och tempot sjönk. Halvvägs till k15 var jag tom i huvudet och gick upp för höjden halvvägs. Backen upp till k16 var en plåga och jag undrade om jag skulle orka att fullfölja. Då kom jag på att jag hade druvsockertabletter med mig och en halv minut efter piggnade benen till sig så jag fick nytt mod. Resten gick sakta men stabilt. Vid sista kontrollen blev jag stående och funderade på om tiden stoppats eller hur vad det nu var det stod i PM. Då kom jag på att det ju visst fanns en målkontroll men att den inte var utritad, vilket fick mig att titta efter snitslar som jag följde ned till målenheten på stigen.
Jag tog mig i mål på precis under 2 timmar, helt dyblöt i svett och matt i kropp och själ, men ändå nöjd att jag tagit mig runt utan större hjärnsläpp. Efteråt visade det sig att vi var fyra av fem Centrumstjärnor i resultatlistan som hamnat i rad, inom bara några minuters tid, vilket var lite lustigt.
Visa kommentarer (0)
 
Kvarnsjötrippeln E2 Lång (2020-08-22)