Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /storage/content/27/154327/centrumkartor.se/public_html/include/definitions.php on line 37 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; SimpleUnzip has a deprecated constructor in /storage/content/27/154327/centrumkartor.se/public_html/lib/SimpleUnzip.php on line 47 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; SimpleUnzipEntry has a deprecated constructor in /storage/content/27/154327/centrumkartor.se/public_html/lib/SimpleUnzip.php on line 404 Mitt digitala kartarkiv :: Medel-KM 2020 (2020-05-31)
Medel-KM 2020 (2020-05-31)
Kategori: Tävling
Karta/område: Kvanrsjön Gustavsberg
Arrangör: Centrum OK
Land: Sverige
Distans: 4,1 km
Jag börjar misstänka att detta är vad som är meningen med mig, med mitt orienterar-jag. Tidigare har jag hopplöst förtvivlat i att jag alltid ska förstöra ett bra lopp med något klantigt bara på grund av nån slags konstig dum mening. Men finns denna mening så kanske det inte är så negativt, den kanske finns där för att jag inte i mål en dag ska säga "Jahapp, det var det. Vad ska jag nu sysselsätta mig med i resten av mitt liv?"

/Kontroll 12: drygt 2 minuters bomtid

Men nu till det positiva: löpningen kändes fantastiskt, inga vadproblem! Länge sen jag kunde försöka hålla ett högre tempo så här en längre sträcka, och jag var så ovan vid det att jag flera gånger fick påminna mig att pressa mig lite för att inte tappa tempot till mitt vanliga "mys-tempo". Ser på winsplits att jag ledde loppet med 42 sekunder till andra man (som råkade vara oskar, back from the dead) vilket ändå får vara ett tecken på att det inte är omöjligt för mig att orientera snabbt ibland.

Efter halva banan kom lite trötthet vilket mest märktes på grovorienteringen, och fokus på en viss kontroll på slutet. Ändå väldigt bra orienterat av mig för en gångs skull.

När jag skulle passera stora mossen till sexan (och senare nian) fick jag en förnimmelse av att det i PM stod något som jag inte visste hur jag skulle tolka detta, ser nu att texten lyder: "Flera banor går kring stor mosse, observera att heldragen linje betyder opasserbart." Jag tolkade det i stridens hetta som att det var förbjudet att passera rakt över, vilket förmodligen var lika bra för mig för det kan ha varit djupt och blött. Därav rundspringningarna, jag ville ju inte bli diskad efter granskning av GPS-spår på Livelox. (Ser nu att minst en person sprang över heldragna linjen, verkar ha gått utan problem).

Jag gillade banan, kartan, "huskontrollen" (elvan), terrängen och vädret.
Visa kommentarer (0)
 
Medel-KM 2020 (2020-05-31)