Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /storage/content/27/154327/centrumkartor.se/public_html/include/definitions.php on line 37 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; SimpleUnzip has a deprecated constructor in /storage/content/27/154327/centrumkartor.se/public_html/lib/SimpleUnzip.php on line 47 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; SimpleUnzipEntry has a deprecated constructor in /storage/content/27/154327/centrumkartor.se/public_html/lib/SimpleUnzip.php on line 404 Mitt digitala kartarkiv :: StOFs stafetträning Str 5 (2020-05-08)
StOFs stafetträning Str 5 (2020-05-08)
Kategori: Tävling
Karta/område: Nackareservatet
Arrangör: StOF (OK Ravinen)
Land: Sverige
Distans: 13 km
Sträcka: 5
Coronasäkrad 10MILA-substitut: På TC såg jag 1 flaska handsprit och 2 pers inkl. arrangörer. Allt som allt såg jag mindre än 15 pers denna kväll. Anders Tegnell hade varit imponerad om han sprungit.

På cykel på väg till TC kände jag hur perfekt fin kväll det var. På väg till start kände jag direkt efter några steg hur det här inte kan funka, jag kommer få vända hem efter ettan, 13 km med den här vaden går inte. Men efter uppvärmning gav jag det en chans. Det gick att springa om än inte helt avslappnat, och rätt stappligt utan att belasta högervaden för mycket.

Härlig kväll, 8 lag var vi i omstart. Vid sjuan hade jag kommit ikapp flera av de som sprang iväg något fortare i början. Men de kom upp nedifrån och jag trodde de inte tagit kontrollen, så jag hängde på upp 100 meter, men det var ju en miss. Jag var ensam på långsträckan men tänke att jag får vara glad som kan springa överhuvudtaget med vaden, och att jag ändå tyckte det var skönt att få köra själv. Kanske kunde jag jaga ikapp några lag med min raffinerade orientering? Vid åttan såg jag några lampor, och vid nian mötte jag en som bommat. Sen blev jag mer och mer silten. Benen var trötta av den konstiga löpstilen. Resten gick ok men sakta, supertunga ben sista varvet vilket märktes med två trött-bommar där. Otroligt fint i skogen och kul att få uppleva detta.
Visa kommentarer (0)
 
StOFs stafetträning Str 5 (2020-05-08)