Luffarligan Rudan (2017-09-06)
Kategori: Tävling
Karta/område: Rudan
Arrangör: Haninge SOK
Land: Sverige
Distans: 6,0 km
Min hundrade karta, det firar jag med en storstilad revansch på Rudan!

Vädret var perfekt för orientering i Rudan. 13 grader sval sol och lugna brisar. Luffarligan! Kände mig vid god vigör vid start. Ettan satt som en smäck. Tvåan var stig hela vägen. En liten bom, sprang för långt. Sen blev det äntligen lite mer skog. Nu skulle Rudan utmana mig. Men det blev jag som gick hem med segern. Fast vid 10:an, som jag ju hade haft innan (ettan), gjorde jag det typiska misstaget att bara springa in till kontrollen för den hade jag ju varit vid förut. Kom till nån gammal usel skärm som hängt ute några år för länge. Snurrade bort nån minut där. Och tolvan ännu ett klassiskt misstag, springa mot fel kontroll (nian).
Men annars gick det finfint och kom i mål med känslan att jag BESEGRAT RUDAN efter alla dessa år! Dessutom hade jag besegrat Falken som tydligen också hade sprungit Luffarligan just denna dag. Vilken lycka. Falken är som tack värd ett idolporträtt, det syns i kartans nedre vänstra hörn.

Firade med att äta lunch på Handens pendeltågsstation: en ostfralla och en kaffe.
Dölj kommentarer (2)
Falken: Sikken storform du är i. Tänkte ändå att jag äntligen kunde få va centrum-bäst efter hört att Gustafsson o Stuart sprang B-banan. Sen kom du som etthundra i låda o förstörde det hela... bra sprunget!
lentil, the: Ändå sparar jag mig för söndagens stafett-dm. Man behöver inte ha så mycket fantasi för att förstå hur fort DEN tredjesträckan kommer att gå!
Lägg till kommentar
Spara
 
Luffarligan Rudan (2017-09-06) Luffarligan Rudan (2017-09-06)