Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /storage/content/27/154327/centrumkartor.se/public_html/include/definitions.php on line 37 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; SimpleUnzip has a deprecated constructor in /storage/content/27/154327/centrumkartor.se/public_html/lib/SimpleUnzip.php on line 47 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; SimpleUnzipEntry has a deprecated constructor in /storage/content/27/154327/centrumkartor.se/public_html/lib/SimpleUnzip.php on line 404 Mitt digitala kartarkiv :: Jukola 2015 sträcka 6 (2015-06-14)
Jukola 2015 sträcka 6 (2015-06-14)
Kategori: Tävling
Karta/område: Pitkäketo (Paimio)
Arrangör: Jukola
Land: Finland
Distans: 12,7 km
Sträcka: 6
12,7 km har jag nog aldrig sprungit tidigare men det gick över förväntan faktiskt.Försökte inte tänka så mycket på hur alla andra sprang eller vilka gafflingar som folk kunde tänkas ha. Var ju ändå sträcka 6 och en bit ner i resultatlistan så inte läge att lita för mycket på andra.

Till K2 gick jag höger på stig som säkert inte många gjorde, men mest för att komma in i loppet. Tappade nog inte många sekunder på det och som jag trodde så såg man kontrollen från stigen.

K5: Första gången jag "lurades" av en klunga som stod och stämplade vid 188 strax intill och jag kunde inte låta bli att avvika från min riktning och bege mig dit. Insåg ju misstaget och det blev en liten sväng innan jag läste in mig på branterna.

K17: Enda riktiga missen, och enda gången jag drogs med i "tåget". Släppte lite kartkontakten när vi sprang över de lättlöppna berg-i-dagen och första gången var vi flera löpare och jag tyckte riktningen stämde och vi skulle nog till samma kontroll. Men sen kändes det inte riktigt rätt, skulle ju ner till min brant... men jag släppte inte tåget när jag såg en kontroll längre fram och följde med hela vägen nr till kontroll 106. Klantigt eftersom det just här var så öppet och uppenbart vart jag egentligen skulle. Nåja, bara att följa höjdkurvorna tillbaka till branten. Gick väl 2 minuter där kanske.

Sammantaget är jag helnöjd med min Jukoladebut. Kunde säkert sprungit snabbare men ville köra säkert och hushålla med krafterna.
Visa kommentarer (0)
 
Jukola 2015 sträcka 6 (2015-06-14)